Четвер
25.04.2024
00:15
Категорії розділу
Новини школи [40]
Шкільна газета "Карпатська зірка" [6]
Самодіяльність школи [1]
Історія школи [2]
Історія села Білки [6]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всьго опитувань: 362
Міні-чат
Друзі сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика
    Білківська ЗОШ І-ІІІ ступенів
    Головна » 2015 » Жовтень » 4 » День учителя
    23:10
    День учителя

    День учителя

         Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди був і залишається улюблений нами ще зі шкільних часів - День учителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися, адже враховуючи масу складнощів, що встають перед учителями кожен Божий день, мимоволі задаєшся питанням - як вчителю вдається, не дивлячись на більш ніж скромну матеріальну зацікавленість і ряд супутніх, часто найскладніших проблем, справлятися на ряду з цим з величезним психологічним навантаженням, залишаючись при цьому людиною мудрою і толерантною, чуйною і відповідальною, впевнено і послідовно ведучи свою вірну освітню лінію в нашому житті і житті наших дітей. Але попри все це, у першу неділю жовтня і напередодні цього дня, учні Білківської ЗОШ І-ІІІ ступенів вітали своїх улюблених педагогів, традиційно вручаючи їм квіти та власноручно виготовлені листівки. І хоча праця вчителя давно перестала бути настільки шанованою, як раніше, це зовсім не зменшило ту роль, яку відіграють учителі у житті кожної людини, відкриваючи професійні схильності і розвиваючи таланти.   

          Дуже приємні вітальні слова лунали від одинадцятикласників , які разом зі своїм наставником - Дешко Ларисою Іванівною, підготували святковий вечір. Саме такі слова звучали від них: Дорогі наші вчителі! Вітаємо вас із професійним святом! Від усієї душі дякуємо вам за вашу нелегку і почесну працю. Спасибі за те, що даєте нам знання, адже наші майбутні успіхи і досягнення в повній мірі залежать від вас.

    Ми постараємося в нашій пам'яті назавжди зберегти ваші слова, а в наших серцях - вашу доброту і турботу. Нехай світло, яке Ви вкладаєте в серця своїх учнів, запалює зірки і яскраво висвітлює Ваш життєвий шлях, а Ваша доброта повертається Вам сторицею і матеріалізується у вигляді успіхів і благополуччя. Щира подяка випускникам за приємні хвилини насолоди від свята.

    Категория: Новини школи | Просмотров: 1277 | Добавил: bilkishkola | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Имя *:
    Email *:
    Код *: